Transparència

Transparència

El conjunt de informació que s’ofereix en aquest apartat respon al compliment de l’Ordre JUS/152/2018, de 12 de setembre, per la qual s’estableix el nivell de subjecció de les fundacions i de les associacions declarades d’utilitat pública als instruments de transparència establerts per la Llei 21/2014, del 29 de desembre, del protectorat de les fundacions i de verificació de l’activitat de les associacions declarades d’utilitat pública. El conjunt de informació que s’ofereix en aquest apartat respon al compliment de l’Ordre JUS/152/2018, de 12 de setembre, per la qual s’estableix el nivell de subjecció de les fundacions i de les associacions declarades d’utilitat pública als instruments de transparència establerts per la Llei 21/2014, del 29 de desembre, del protectorat de les fundacions i de verificació de l’activitat de les associacions declarades d’utilitat pública.

  Fundació Catalunya-Amèrica
Exposicions

Exposicions

A les dues plantes de l’edifici es troba el Centre d’Interpretació Catalunya-Amèrica, espai dedicat a la promoció i difusió de les relacions catalano-americanes. Compta amb les Sales Ramon Pané dedicades a exposicions permanents i temporals, una biblioteca especialitzada i espais per trobades.

  Fundació Catalunya-Amèrica
 Actes culturals

Actes culturals

Amb el propòsit de promoure les relacions entre Catalunya i Amèrica, la Fundació realitza actes culturals com concerts i manifestacions escèniques en general, conferències, cursos, presentacions de llibres i videofòrums, utilitzant les sales disposades per aquests efectes al Centre d’Interpretació Catalunya-Amèrica, la galeria de la primera planta i el pati principal del monestir.

  Fundació Catalunya-Amèrica
Articles

Articles

La Fundació realitza la seva tasca de difusió a través de publicacions i articles en diversos mitjans digitals i impresos. Oferim una selecció d’aquests.

  Fundació Catalunya-Amèrica
 Publicacions

Publicacions

Publicacions realitzades per la Fundació Catalunya-Amèrica

  Fundació Catalunya-Amèrica
Visites

Visites

Només es fan visites guiades.

  Fundació Catalunya-Amèrica