ExposicionsA les dues plantes de l’edifici es troba el Centre d’Interpretació Catalunya-Amèrica, espai dedicat a la promoció i difusió de les relacions catalano-americanes. Compta amb les Sales Ramon Pané dedicades a exposicions permanents i temporals, una biblioteca especialitzada i espais per trobades.
Al seu torn, dins els principals objectius de la Fundació està el suport a artistes catalans i americans, per la qual cosa s’acullen exposicions temporals, també ocasionalment en altres dependències del monestir.

Actualment podem trobar l’exposició: Fra Ramon Pané, albada d’un món nou.
Aquesta exposició posa en valor la persona i el context històric-social d’una de les figures emblemàtiques per a la Fundació: el missioner Ramon Pané (s. XV-XVI). Frare jerònim de la Murtra que va acompanyar a Colom en la segona expedició a “les Índies”, declarat primer etnòleg d’Amèrica.
A la planta alta de la Fundació hi ha el Llegat Josep M. Nuet Martí, on es mostra la seva obra plàstica mitjançant exposicions temàtiques temporals. Les exposicions estan incloses dins de les visites guiades de la Fundació.

Per conèixer més de Nuet Martí pot accedir al seu blog: Llegat Josep M. Nuet MartíPer visitar les exposicions, contacteu al correu: fundacio@catalunya-america.org